Information till tidigare medlemmar

Information till tidigare medlemmar

Lite information till er som har skåp eller verktyg och annat i förråden samt ni som har saker som tillhör klubben hemma som t.ex. nyckel.

Vi har flera nya aktiva medlemmar som gärna vill ha ett skåp men det finns tyvärr inga lediga och nästan alla är låsta av personer som inte varit medlemmar på flera år.
Därför kommer vi efter årsskiftet att tömma alla skåp som inte tillhör någon medlem, och vill gärna att ni kommer och tömmer era skåp innan det.
För att behålla skåpet ska ni varit medlem under året eller ansöka om medlemskap på hkt.nu och betala medlemsavgiften för nästa år samt skriva upp erat namn på en lista med skåpsnummer.
Detta gör vi för att veta vem som har vilket skåp så att det inte längre kommer att vara några skåp tillhör någon som inte är medlem.

Det är även så att det finns mycket kläder, verktyg och annat i förråden och vi vill gärna städa ur där, därför vill vi att ni som har saker som ni vill ha i dem även kommer och hämtar dem.
Vi vill även att ni som har saker som tillhör klubben lämnar tillbaka detta, tänker främst på nycklar men även annat som kan finnas hemma.

Vi har öppet måndagar och onsdagar 17.30-20.00 fram till den onsdagen 20e december, om ni inte har möjlighet att komma under dessa tider kan ni höra av er till o@hkt.nu.

Om ni känner någon som ni tror är berörd av detta men ni tror ej sett detta säg gärna till dem.

Tack för er hjälp och förståelse